Restaurant

Vores kokke har en Nordisk stil med udgangspunkt i det franske grundkøkken. De går gerne selv på jagt efter krydderier mm. i det fri og både forarbejder og fermenterer selv. ​

Køkkenet

Vores Køkkenchef Nikolaj Bjørnholt samt Souschef Simon Petersen, sammensætter hver 6. uge en lækker ny menu af årstidens råvarer. Vi bestræber os på at købe så meget lokalt og økologisk som det er muligt, derfor kan du være sikker på at du altid får et bedste vi kan finde når du spiser på vores restaurant. Som noget nyt serverer vi hver fredag og lørdag frokost.

Vores kokke har en Nordisk stil med udgangspunkt i det franske grundkøkken. De går gerne selv på jagt efter krydderier mm. i det fri og både forarbejder og fermenterer selv. Vores kokke er eventyrlystne og de har mod på at serverer overraskende kombinationer og bruge de forskellige råvarer på utraditionel vis, senest med deres dessert karotter, som især har været populær på denne måneds menukort.

Morgenmaden bliver lavet af krofatter og kromutter som sammensætter en lækker morgenmadstallerken med alverdens lækkerier samt friskpresset juice, kaffe og te. Både krofatter og kromutter har ry for at kunne hjælpe næsten alle gæster godt på vej til dagens strabadser med deres gode humør og sniksnak over morgenkaffen.

Så er der ikke mere tilbage at sige end velkommen og velbekomme.

Book et bord

Vi anbefaler at du booker bord i forvejen, så du ikke går forgæves, men skulle du spontant få lyst til en god middag på Stephansens hotel er du velkommen til at kigge ind og forhøre om pladser.

Er i et selskab på 8+ personer bedes i ringe og bestille på forhånd.
Tlf: 8644 2777

Ved selskaber på 12 personer eller derover bedes i bestille samme menu. Dette er for at sikre jer det bedste besøg muligt.

Restaurantens åbningstider

Mandag – Lørdag: 16.30 – 22.30

Bemærk at køkkenet lukker: 21.30

Morgenmaden

På Stephansens Hotel byder vi på en lækker morgenmadstallerken når du er klar til at starte din dag.

Når du tjekker ind spørger vi altid hvornår du ønsker at spise morgenmad, så din tallerken kan være så frisk som muligt, vi byder nemlig på lidt af hvert. Bl.a. yoghurt med hjemmelavet müsli blanding, friskpresset appelsinjuice, et udvalg af skåret pålæg samt et økologisk æg, honning og dejlig marmelade. Dertil hjemmebagt brød og kaffe eller te.

Fest og selskab

Planlægger du at holde fest, konfirmation, fødselsdag mm. Hjælper vi gerne. Vi har plads til 30 siddende gæster ved et lukket selskab og du har mulighed for selv at dekorere rummet eller er vi gerne behjælpelige med ideer til valg af borddækning, pynt etc.

Vores kokke er gerne behjælpelige med at sammensætte en menu efter netop dine ønsker og gør som altid vores bedste for at gøre din fest til noget helt særligt.

Ring til os på 8644 2777 for at høre mere

Det siger vores kunder...