Stephansens hotel

På Stephansens hotel glæder vi os altid til at byde dig velkommen på et af vores 9 dobbeltværelser. Alle værelser indeholder eget bad og toilet, tv, samt gratis wifi. Dertil er der kaffe og te på alle værelser så du kan vågne med en kop på sengen inden din dag begynder.

Værelserne koster henholdsvis 1125,- som dobbeltværelse, eller 795,- som enkeltværelse. Priserne er pr. overnatning og inkl. Morgenmad.

Booking af værelse

Du kan se ledighed samt booke dit værelse via nedenstående knap eller ringe til os.

Vi står klar til at hjælpe dig.

Book værelse

Tlf: 8644 2777

Forkælelsesophold

Trænger du til at blive forkælet eller ønsker du at forkæle en du har kær, så anbefaler vi Stephansens forkælelsesophold. Vi modtager jer med bobler og viser jer ind på jeres dobbeltværelser, hvor i kan slappe af eller gå en tur i Randers by inden vi om aftenen har reserveret bord til jer i vores restaurant.

Her skal i nyde en 3 retters a lá carte menu.
Når i dagen derpå igen er klar til at fylde maven står vi klar med vores lækre morgenmadstallerken, friskpresset juice samt kaffe og te.

Et forkælelsesophold kan bookes mandag – lørdag.

Samlet pris for 2 prs. Pris 1750,-

Kan kun bestilles ved at ringe til os på tlf. 8644 2777

Morgenmaden

På Stephansens Hotel byder vi på en lækker morgenmadstallerken når du er klar til at starte din dag.

Når du tjekker ind spørger vi altid hvornår du ønsker at spise morgenmad, så din tallerken kan være så frisk som muligt, vi byder nemlig på lidt af hvert. Bl.a. yoghurt med hjemmelavet müsli blanding, friskpresset appelsinjuice, et udvalg af skåret pålæg samt et økologisk æg, honning og dejlig marmelade. Dertil hjemmebagt brød og kaffe eller te.

Afmelding​

Seneste afmelding for bookede værelser er kl. 14:00 på ankomstdagen.

Senere afmelding medfører betaling.

Du kan afmelde dit værelse på tlf. 8644 2777

Det siger vores kunder...