Om Stephansens Hotel og Restaurant

Anette og Stig Stephansen står bag Stephansens hotel i Randers. Værtsparret kunne for første gang byde velkommen til gæster 12. august 2007 og siden da har de hver dag forfinet og forkælet på deres lille hotel.

Anette refererer ofte til sig selv og Stig som kromutter og krofatter, for det bringer en afslappet og uformel stemning med sig, hvilket er præcist hvad vi håber at du får ud af dit besøg på Stephansens hotel. Den hyggelige samtale og muligheden for at komme ind på livet af hinanden for en kort stund.

En perle i Randers

Selvom krofatter lyder som en Københavner, er der ingen tvivl om at hans hjerte hører hjemme i Randers ved kromutter Anette. Som gammel tømrer er han uundværlig i dagligdagen på Stephansens Hotel, dertil laver han den bedste rullepølse, som du kan prøve på vores morgenmadstallerken.

Vores lille perle i Randers midtby er en idyllisk lille oase fuld af hjemlig hygge og nærvær. Vi sætter en ære i at give alle vores gæster et dejligt ophold
uanset om de er på ferie eller på arbejde. Vi elsker nemlig at komme ind på
livet af vores gæster.

En bid af Randers historie

Når du træder ind i vores restaurant vil du som noget af det første bemærke vores store maleri Mordet på den kullede Greve (Grev Gerhard 3.) af Henri Sørensen. Maleriet fortæller historien om mordet på grev Gerhard i Randers i 1340. Niels Ebbesen gjorde det muligt for Valdemar Atterdag at blive konge, da han med 50 mand stærk trængte ind i grevens sovekammer og endte hans dage. Inden da havde Ebbesen forberedt sin flugt og sørget for at plankerne på Randers bro let kunne fjernes når de selv havde passeret broen, hvilket ville gøre det umuligt at forfølge dem.

Niels Ebbesen satte Randers på landkortet og du kan også se en statue af ham foran Randers Rådhus, så selvom historien er grum havde den stor indflydelse på vores by og vi nyder at fortælle hans historie til vores gæster når de hygger sig i vores restaurant.
Stephansens hotel er en lille perle i Randers.